Rekreacija na Trebelnem

Vadba pilates, vsak petek od 17.30 do 18.30.

Pilates je celostna telesna vadba, za katero se odloča vse več starejše in mlajše populacije, saj si z rednimi pilates treningi pomagamo pri novodobnih tegobah, kot so bolečine v vratu, ramenih, križu itd. Poudarek je na krepitvi celega telesa, izboljša se nam tonus mišic, popravi telesna drža, okrepimo pomembne mišice jedra (globoke trebušne mišice in mišice medeničnega dna), hkrati pa je to čas, ki si ga vzamemo zase, za zdravje in nasmehe na obrazu.

Kontakt: Petra Nežka Koritnik (040-429/442, info@nezkakoritnik.si, www.nezkakoritnik.si)

Ženska rekreacija, vsak četrtek od 17.00 do 18.00.

Je pestra vadba namenjena vsem ženskam, ki bi rade poskrbele za vitalnost in zdravje svojega telesa. Trening vključuje različne nižje intenzivne komponente aerobike, pilatesa in raztezanja. Znotraj vsakega treninga vključimo razgibavanje sklepov ter raztezanje mišic, del treninga pa je zasnovan z vajami za dvig kondicijske pripravljenost in krepitvi mišic rok, nog, zadnjice, trebušnih ter hrbtnih mišic.

Kontakt: Sara Sotlar (040-234808, mazoretnasola.sara@gmail.com)

Košarka, vsak torek od 19.30 do 21.00.

Rekreativna košarka je namenjena vsem starostnim skupinam, ki ne potrebujejo predhodnega znanja. Vadba je idealna za krepljenje kondicijske pripravljenosti v zimskih dneh.

Kontakt: Anton Koračin (040-234/808, sdtrebelno@gmail.com, www.sdtrebelno.si)

© 2018 by ŠD Trebelno

  • Facebook Social Icon
  • Google+ Social Icon