O ŠD TREBELNO

Športno društvo Trebelno je bilo ustanovljeno leta 1999. Ustanovitelji društva so bili Miran Kočan, Marjan Pihler in Igor Grebenc. Ustanovitelji so društvo ustanovili z namenom uveljavitve športa na področju trenutne Občine Mokronog - Trebelno. S tem namenom so že od samega začetka organizirali nogometni turnir, ki se je v prvih letih odvijal na asfaltnem igrišču na Trebelnem. Leta 2007 pa se je dogajanje preselilo v takrat nov Športni park Podpečina. Vse od leta 2007 člani Športnega društva Trebelno v Podpečini organizirajo travnatni nogometni turnir, ki vsako leto privabi vse več udeležencev. 

Ker je v zimskih mesecih primanjkovalo športnih dogodkov in aktivnosti, je bila v letu 2011 ustanoveljena zimska liga z imenom Občinska liga malega nogometa Mokronog - Trebelno. Ekipe so v prvi sezoni 2011/2012 igrale v povsem novi Športni dvorani Mokronog. Ustanovitelj Miran Kočan zimsko ligo uspešno vodi že osem let, kar vsako leto potrujejo zadovoljnje ekipe. V sezoni 2018/2019 v ligi nastopa 16 ekip, med njimi tudi domača ekipa Športnega društva Trebelno. 

V letu 2018 smo na Trebelnem otvorili povsem novo športno dvorano, ki je ena izmed najbolj pomembnih prelomnic v Športnem društvu Trebelno. Nova dvorana je bila želja že mnogo let kar dokazuje izjemno zanimanje za vadbe na vseh področjih. Leta 2018 je vodenje društva prevzel Luka Kočan, ki v prihodnje obljublja še več projektov pod okriljem Športnega društva Trebelno. 

Ekipa ŠD Trebelno (Novomeška liga 2018)

© 2018 by ŠD Trebelno

  • Facebook Social Icon
  • Google+ Social Icon