RAZPIS OLMN MOKRONOG-TREBELNO 2019/2020

Športno društvo Trebelno razpisuje Občinsko ligo malega nogometa 2019/2020.

 

TEKMOVANJE: Tekmovanje poteka v dveh ligah, v vsaki ligi je 8 ekip. V skupinskem delu se igra po sistemu vsak z vsakim. Po skupinskem delu sledi »playoff«, kjer se med sabo pomerijo prve ter zadnje štiri ekipe skupinskega dela. Vsaka ekipa odigra še tri tekme, skupno torej deset tekem.

 

KDAJ: Tekmovanje poteka ob nedeljah od 8:00 do 14:00 od začetka decembra do predvidoma konca februarja. Začetek bo v nedeljo, 1.12.2019.

 

KJE: Vse tekme se igrajo v Športni dvorani Mokronog.

 

PRIJAVNINA: 250€ (vključeni sodniški stroški).

 

NAGRADE: Pokali za prve štiri uvrščene ekipe v obeh ligah. Prva ekipa v 1. ligi prejme tudi prehodni pokal. Pokali so tudi za najboljšega strelca, najboljšega vratarja in »fair play« ekipo v obeh ligah. Vsako leto podelimo tudi denarne nagrade najboljšim ekipam.

 

PRAVILA: Vse tekme se igrajo po pravilih igre, ki jih povzema NZS in predpisuje FIFA (tekmovalni čas 2x20 min, akumulirani prekrški itd.) z nekaterimi spremembami, ki so prilagojeni OLMN Mokronog-Trebelno zaradi lažjega vodenja lige (dokument NZS z naslovom FIFA futsal pravila igre, julij 2012). V ligi nastopajo tekmovalci na lastno odgovornost  oz. na odgovornost staršev v kolikor so mladoletni.  

S prijavo sprejmete vsa določila disciplinskega in tekmovalnega pravilnika.

 

OBJAVA REZULTATOV: Objava rezultatov, novic ter obveščanje poteka preko spletne strani www.sdtrebelno.si.

 

ŠT. PROSTIH MEST: Dve ekipi, ki bosta razvrščeni v drugo ligo.

Prijava ekipe poteka pisno s prijavnim obrazcem. Najhitrejši ekipi si zagotovita prosti mesti. Prijavni obrazec pošljite na sdtrebelno@gmail.com

Sestanek predstavnikov ekip bo predvidoma v četrtek, 14.11.2019 ob 19h v društvenih prostorih na Trebelnem.

Prijavni obrazec (klik na ikono)

© 2018 by ŠD Trebelno

  • Facebook Social Icon
  • Google+ Social Icon